груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1935
Title: Мобільний застосунок моніторингу пропозицій та цінової політики товарів та послуг інтернет-магазинів
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Москальський, Б. А.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
кафедра інженерії програмного забезпечення
Швед Альона Володимирівна
застосунок
цінова політика
продукт
інтерфейс
UML діаграми
API
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Серед вже існуючих на ринку, і конкретно актуальних на території України, прайс-агрегаторів, застосунків які демонструють користувачу ціну серед магазинів-партнерів сайту найпопулярнішими є Hotline, E-katalog, Magazilla, Price. Незважаючи на це все одно продовжують з'являтися подібні їм сервіси, адже ця сфера відома світовими гігантами як Ebay, Aliexpress, Amazon і всі бажають такого ж успіху. Одним з недоліків є складний для розуміння UI, перевантажений символами, зображеннями, текстом тощо, також відсутність реалізації мобільних застосунків. Тому було прийнято рішення розробити аналог для мобільних застосунків з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом. Об'єктом роботи є процес розробки мобільного застосунку моніторингу пропозицій та цінової політики товарів та послуг інтернет-магазинів з інтуїтивно зрозумілим адаптивним інтерфейсом. Предметом роботи є технології подання інформації про цінові політики товарів та послуги інтернет-магазинів за допомогою елементів інтерфейсу на мобільних пристроях. Метою роботи є спрощення процесів пошуку та купівлі товарів через мережу інтернет шляхом розробки мобільного застосунку моніторингу товарно-цінової політики магазинів. Для досягнення поставленої мети були визначені такі завдання: – дослідження предметної області; – порівняння і дослідження застосунків аналогів; – дослідження засобів створення і підтримки застосунку; – розробка mockup-у інтерфейсу користувача; – розробка структури застосунку; – розробка функціонального мобільного застосунку. У першому розділі проаналізовано сфери функціонування та розробки програмного забезпечення моніторингу пропозицій та цінової політики товарів, порівняно і дослідження застосунки аналоги, складено специфікацію вимог мобільного застосунку. У другому розділі змодельовано та зпроєктовано програмне забезпечення мобільного застосунку, розроблено функціональні моделі програмного забезпечення мобільного застосунку, діаграма прецедентів, діаграма станів, mockup-у інтерфейсу користувача. У третьому розділі обрано підхід до розробки мобільного застосунку, описано особливості і тенденції конструювання UI мобільних застосунків, досліджено засобів створення і підтримки застосунку. У четвертому розділі описана програмна реалізація та аналіз причин обмеження функціонування мобільного застосунку розроблена структура застосунку, складено керівництво користувача до застосунку «SYIT», проаналізовано причини обмеження функціонування мобільного застосунку, розроблено шляхи потенційного розвитку мобільного застосунку. У спеціальній частині з охорони праці було здійснено опис обраного виробничого приміщення, організації та обладнання робочого місця, вимог до мікроклімату приміщень де використовуються персональні комп'ютери, вимог до освітлення приміщень де використовуються персональні комп'ютери, електробезпеки приміщень з використання персональних комп'ютерів. Робота містить: 1 таблицю, 31 рисунків, 23 літературних джерела. Загальний обсяг дипломної роботи складає 54 сторінок.
Description: Москальський Б. А. Мобільний застосунок моніторингу пропозицій та цінової політики товарів та послуг інтернет-магазинів : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / Б. А. Москальський , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 20 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1935
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
автореферат Москальський.pdf634.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.