груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1940
Title: Набір сервісів забезпечення освітніх процесів у ЗВО
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Пасіченко, Максим Геннадійович
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
кафедра інженерії програмного забезпечення
Нездолій Юрій Олексійович
Learning Management System(LMS)
Spring
веб-сервіси
RESTFul
API
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Метою даної роботи є удосконалення надання освітніх послуг для здобувачів вищої освіти за рахунок розробки набору сервісів для та отримання освітніх послуг. Головною цілю – надати змогу студентам та викладачам отримувати доступ до актуального розкладу, надати можливість проводити перевірку присутності студентів на заняттях та зберігати матеріали, необхідні для освітнього процесу, у єдиній системі, без фрагментації по різноманітним системам. У вступі розкривається актуальність дослідження за обраним напрямом, ставиться проблема, мета і завдання дослідження, визначаються об'єкт та предмет дослідження, вказується його практична значущість. У першому розділі роботи проводиться аналіз обраної предметної області, аналіз аналогів і стейкхолдерів та на основі цих даних, формулюється постановка задачі до програмного забезпечення. У другому розділі описується виконана робота з моделювання та конструювання ПЗ, опис діаграм прецедентів, опис логічної схеми даних. У третьому розділі розробляються проєктні рішення, що забезпечують виконання специфікації вимог до ПЗ. В розділ входить опис реалізації клієнта сервісу, взаємодії клієнта з системою та опис роботи системи в цілому. У четвертому розділі представляється використані інструменти розробки та виконана робота з кодування, розробка керівництва користувача та опис інтерфейсу. КРБ викладена на ___сторінки, вона містить ___ розділи, ___ілюстрацій, ___ таблиці, ___ джерел в переліку посилань.
Description: Пасіченко М. Г. Набір сервісів забезпечення освітніх процесів у ЗВО : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / М. Г. Пасіченко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 14 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1940
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Пасіченко.pdf1.63 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.