груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1943
Title: Програмне забезпечення для отримання групових експертних оцінок
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Сімак, С. С.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
кафедра інженерії програмного забезпечення
Коваленко Ігор Іванович
групова експерта оцінка
методи експертних оцінювань
вебзастосунок для групової оцінки
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дана робота присвячена розробці програмного забезпечення для отримання групових експертних оцінок. Метою роботи є створення програмного забезпечення, котре зменшить час та спростить організацію роботи спеціалістів-експертів та швидко допоможе обробити їх відповіді. Пояснювальна записка кваліфікаційної дипломної роботи складається з вступу, чотирьох розділів, висновків та додатків. У вступі визначається актуальність теми, що приймається за мету та невеликий огляд поставленої задачі, предмет дослідження та об’єкт дослідження. У першому розділі описується огляд існуючих програмних забезпечень, які обробляють експертні оцінки, вираховують загальну оцінку враховуючи думку кожного експерта. Описуються основні проблеми, які вирішує розроблене програмне забезпечення. Також, описані вимоги щодо створеного застосунку. У другому розділі описуються методи розробки програмного забезпечення, а саме: методи обчислення експертних оцінок, побудова блок-схеми обраного алгоритму обробки та отримання групових експертних оцінок. У третьому розділі описуються основні скрипти, програми, бібліотеки та фреймворки, що допомогли у створенні програмного забезпечення. Також, описано мови програмування та їх переваги, що були обрані для створення застосунку. У четвертому розділі описуються результати роботи програми під час її тестування, описуються створені функції та результати роботи застосунку в цілому. У висновках проводиться аналіз роботи та отриманих результатів, що були зроблені протягом написання дипломної роботи. Кваліфікаційна робота містить __ стор. основної частини, __ рис., __ посилань.
Description: Сімак С. С. Програмне забезпечення для отримання групових експертних оцінок : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / С. С. Сімак , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 10 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1943
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сімак_Автореферат.pdf359.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.