груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1947
Title: Мобільна гра у жанрі 3D шутер з використанням мультиплеєрного режиму
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Удовиченко, О. А.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
кафедра інженерії програмного забезпечення
Горбань Гліб Валентинович
мультиплеєр
мобільна гра
3D шутер
Unity 3D
Android
iOS
C#
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Метою дипломної роботи є дослідження та вдосконалення напрямку розробки ігор під мобільні платформи з використанням мультиплеєрного режиму шляхом створення ігрового проєкту у жанрі 3D шутер під мобільні пристрої. Робота складається з трьох етапів. У вступі описується актуальність сфери ігрової розробки під мобільні платформи. Формується об’єкт та предмет дослідження, а також складається завдання для досягнення поставленої мети. Складається специфікація вимог. У першому розділі роботи проводиться системний аналіз обраної предметної області та, на його основі, формується задача та специфікація вимог до гри. У другому розділі описується процес аналізу системи та моделювання. Описуються основні класи системи та їх взаємозв’язки з використанням діаграми класів, а також використання системи. У третьому розділі описується розробка системи та кодування, розробка основної механіки гри у жанрі шутер під мобільні платформи, розробка мультиплеєра та метод впровадження його до застосунку, створення візуальних ефектів та розробка користувацького інтерфейсу. А також описуються данні оптимізації створеного ігрового застосунку. КРБ викладена на __ сторінки, вона містить __ розділи, __ ілюстрацій, __ таблиці, __ джерел в переліку посилань.  
Description: Удовиченко О. А. Мобільна гра у жанрі 3D шутер з використанням мультиплеєрного режиму : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / О. А. Удовиченко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 16 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1947
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Удовичено.pdf528.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.