груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1949
Title: Мобільна гра-симулятор екосистеми дикої природи з використанням штучного інтелекту
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Чимбір, С. М.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
кафедра інженерії програмного забезпечення
Горбань Гліб Валентинович
штучний інтелект
процедурна генерація
екосистема
Unity 3D
Android
тварини
C#
MogicaVoxel
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Метою дипломної є створення імітації штучного інтелекту тварин для наочної демонстрації процесів в екосистемі дикої природи. Для цього потрібно дослідити поведінку травоїдних та хижаків, та відносно цих даних створити штучний інтелект, який зможе відтворити їх поведінку та зробити ілюзію справжньої екосистеми у дикій природі. Робота складається із чотирьох розділів. У першому розділі описано аналіз предметної сфери, процедурна генерація та специфікація вимог. У другому розділі описане проєктування програмного застосунку. У третьому розділі описана реалізація програмного застосунку. Окремо виділена спеціальна частина яка стосується охорони праці. Результатом роботи є гра на платформу Android, яка, завдяки штучному інтелекту та процедурній генерації локації зміг відтворити екосистему у дикій природі. Дана гра призначена для використання в освітніх цілях, зокрема для використання у школах та університетах для більш інтерактивної взаємодії учнів та навчального матеріалу.
Description: Чимбір С. М. Мобільна гра-симулятор екосистеми дикої природи з використанням штучного інтелекту : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / С. М. Чимбір , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 18 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1949
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Чимбір С..pdf647.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.