груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1951
Title: Сервіси для малого бізнесу з використанням геолокації на платформі iOS
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Яблонський, О. О.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
кафедра інженерії програмного забезпечення
Нездолій Юрій Олексійович
iOS
Swift
малий бізнес
графічний інтерфейс
геолокація
GPS
Core Data
MapKit
Core Location
CloudKit
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Метою роботи є підвищення клієнтської бази малого бізнесу шляхом розробки програмного забезпечення, що дозволяє залучати нову аудиторію за допомогою формування акційних пропозицій. Робота складається з трьох розділів та спеціальної частини. У першому розділі проаналізована предметна сфера, об’єкт та предмет дослідження, проведено аналіз аналогів, визначені специфікації вимог. У другому розділі описано моделювання, проектування та створення прототипу програмного забезпечення. У третьому розділі проведено дослідження основних методів та засобів розробки системи, описано процес розробки та наведено результати роботи. Результатом роботи є застосунок на платформу iOS, що використовує засоби геолокації для вирішення поставлених задач. Програма дозволяє малому бізнесу отримувати нову клієнтську базу. Користувачі мають повний набір інструментів для роботи з мапою. Представники підприємств мають змогу створювати пропозиції та акції для користувачів. КРБ викладена на 66 сторінки, вона містить 3 розділи, 63 ілюстрації, 2 таблиці, 9 джерел в переліку посилань.
Description: Яблонський О. О. Сервіси для малого бізнесу з використанням геолокації на платформі iOS : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / О. О. Яблонський , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 11 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1951
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Яблонський_Автореферат.pdf256.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.