груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1952
Title: Комп'ютерна 3D гра із використанням середовища візуального створення скриптів
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Яшников, Д. В.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
кафедра інженерії програмного забезпечення
Дворецька С. В.
розробка ігор
Blueprint
Unreal Engine
ігровий продукт
HUD
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Мета роботи – покращення ігрового процесу за рахунок вибору та застосування найбільш оптимального ігрового рушія шляхом реалізації гри з використанням системи Blueprint в Unreal Engine 4. У вступі розкривається актуальність використання програмного рушія Unreal Engine та системи Blueprint, ставиться проблема, мета і завдання дослідження, визначаються об'єкт та предмет дослідження. У першому розділі роботи проводиться системний аналіз обраної предметної області та, на його основі, формулюється постановка задачі та специфікація вимог до гри. У другому розділі описується моделювання та проєктування гри. У третьому розділі описується реалізація гри, а саме: елементи штучного інтелекту ворогів, генерація хвиль, розробка ігрових рівнів. У четвертому розділі описується функціональне тестування та огляд користувацького інтерфейсу, тестування продуктивності гри. КРБ викладена на ___сторінок, вона містить ___ розділи, ___ілюстрацій, ___ таблиці, ___ джерел в переліку посилань.
Description: Яшников Д. В. Комп'ютерна 3D гра із використанням середовища візуального створення скриптів : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / Д. В. Яшников , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 15 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1952
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Яшников_Автореферат.pdf1.23 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.