груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1955
Title: Розробка програмного забезпечення для розвитку інституту сталого розвитку при ЧНУ імені Петра Могили
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , спеціальність 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Authors: Боляк, М. В.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
кафедра інтелектуальних інформаційних систем
Мещанінов О.П.
сталий розвиток
Laravel
php
наївний байєсівський класифікатор
MySQL
artisan
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Бакалаврська кваліфікаційна робота на здобуття освітньої кваліфікації «бакалавр з комп’ютерних наук» в галузі знань 12 «Інформаційні технології» за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки». Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв. Об'єкт роботи – інформаційне забезпечення інституту сталого розвитку при ЧНУ імені Петра Могили. Предмет роботи – програмне забезпечення для розвитку інституту сталого розвитку при ЧНУ імені Петра Могили. Метою бакалаврської кваліфікаційної роботи є оновлення інформаційно-дискусійної складової інституту сталого розвитку через розробку програмного забезпечення його сайту. Робота складається з фахового розділу і спеціальної частини з охорони праці. Пояснювальна записка складається зі вступу, трьох розділів, висновків та додатків. У першому розділі розглядається актуальність концепції сталого розвитку, дослідження вимог сайту та огляд аналогів. У другому розділі досліджено основні методи створення сайтів, технології та мови програмування. Крім цього детально розглянуто алгоритм класифікації. У третьому розділі описано архітектуру проекту, створеного засобами фреймворку Laravel, реалізацію схеми Model-View-Controller, та детально зображено всі функції застосунку. Крім цього було детально проілюстровано реалізацію алгоритму наївного байєсівського класифікатора, який був використаний в реалізації тесту на визначення рекомендованої спеціальності. В результаті розроблено сайт інституту сталого розвитку на базі фреймворку Laravel.
Description: Боляк М. В. Розробка програмного забезпечення для розвитку інституту сталого розвитку при ЧНУ імені Петра Могили : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» / М. В. Боляк , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 16 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1955
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Боляк Микита В’чеславович.pdf312.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.