груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1956
Title: Створення інформаційної системи інтернет-магазин з використанням фреймворку Yii
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , спеціальність 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Authors: Бурдін, К. Ю.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
кафедра інтелектуальних інформаційних систем
Кулаковська І. В.
веб-сайт
веб-застосунок
цифрова дистрибуція
інтернет-магазин
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Об'єкт роботи – технології для досягнення поставленого завдання, а саме розробки веб-сайту. Предмет роботи - принципи та технології проектування та створення інформаційної системи інтернет-магазину з використанням фреймворку Yii. Метою роботи є створення сучасного веб-сайту за допомогою потужних та сучасних інструментів для створення проекту, котрий можна буде використовувати для організації продажу товарів. У першому розділі дипломної роботи представлені основні тенденції розвитку веб-додатків, положення та проаналізовано сферу веб-сайтів. У другому розділі дипломної роботи представлені різні існуючі технології які допомагають створювати веб-сайти та обрано певні технології саме для даної роботи. У третьому розділі дипломної роботи описано процес розробки веб-сайту та його особливості. У четвертому розділі описуються можливий розвиток інтернет-магазину та користувацькі інтерфейси адміністратора та покупця. У п’ятому розділі описується аналіз умов праці, безпеки праці, гігієни праці та виробничої гігієни. Також описані вимоги пожежної безпеки та освітлення і мікроклімату. Робота містить: 1 таблиця та 39 рисунків. Загальний обсяг дипломної роботи - 74 сторінки.
Description: Бурдін К. Ю. Створення інформаційної системи інтернет-магазин з використанням фреймворку Yii : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» / К. Ю. Бурдін, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 15 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1956
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Бурдін Кирило Юрійович.pdf201.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.