груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1957
Title: Вебсервіс електронного запису до лікарів за симптомами
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , спеціальність 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Authors: Ергарт, Е. В.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
кафедра інтелектуальних інформаційних систем
Кондратенко Юрій Пантелійович
алгоритми кластеризації
MVC архітектура
система рекомендацій
система запису до лікаря
медицина
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Бакалаврська кваліфікаційна робота на здобуття освітньої кваліфікації «бакалавр з комп’ютерних наук» в галузі знань 12 «Інформаційні технології» за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки». Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв. Об'єкт роботи – медична консультативна система. Предмет роботи – технології розробки системи електронного запису до лікарів на основі симптомів пацієнта з використанням k-means алгоритму. Метою бакалаврської кваліфікаційної роботи є автоматизація процесу електронного запису до лікарів за рахунок розробки системи, що враховує симптоми пацієнта та на основі реалізації k-means алгоритму обробки введених даних. Одним із завдань було дослідження роботи алгоритму кластеризації kmeans для створення системи рекомендацій. Робота складається з фахового розділу і спеціальної частини з охорони праці. Пояснювальна записка складається зі вступу, п’яти розділів, висновків та додатків. У першому розділі розглядається застосування інформаційних технологій в медицині. У другому розділі досліджено основні принципи роботи алгоритмів кластеризації та технології для розробки системи. У третьому розділі описано архітектуру системи запису до лікарів на основі симптомів пацієнтів та модель бази даних, яка забезпечує коректну роботу функціоналу системи. У четвертому розділі наведено результати розробки системи, її оснонві розділи з яких вона складається та основні функціональні можливості. В результаті розроблено систему електронного запису до лікарів на основі симптомів пацієнта. Бакалаврська кваліфікаційна робота містить 87 сторінок, 64 рисунків, 2 таблиці, 32 використаних джерела та 1 додаток.
Description: Ергарт Е. В. Вебсервіс електронного запису до лікарів за симптомами : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» / Е. В. Ергарт , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 21 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1957
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат 401 Ергарт Едуард Володимирович.pdf887.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.