груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1958
Title: нформаційна система підтримки продажу комп’ютерної техніки
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , спеціальність 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Authors: Кравець, Ю. А.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
кафедра інтелектуальних інформаційних систем
Болюбаш Н.М.
комп’ютерні системи
продаж комп’ютерної техніки
процесор
інформаційні системи
бази даних
розробка
фреймворк
база даних
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Бакалаврська кваліфікаційна робота на здобуття освітньої кваліфікації «бакалавр з комп’ютерних наук» в галузі знань 12 «Інформаційні технології» за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки». Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв. Об'єкт роботи – медична консультативно-діагностична система. Предмет роботи – штучні нейронні мережі для діагностування захворювань серця. Метою бакалаврської кваліфікаційної роботи є удосконалення процесу продажу комп’ютерної техніки шляхом розробки та впровадження Web-орієнтованої інформаційної системи підтримки продажу. Робота складається з фахового розділу і спеціальної частини з охорони праці. Пояснювальна записка складається зі вступу, трьох розділів, висновків та додатків. У першому розділі ми маємо аналіз сфери продажу комп’ютерної техніки. У другому розділі досліджено інструментальні засоби та технології розробки інформаційної системи підтримки продажу комп’ютерної техніки. У третьому розділі описано проектування та програмну реалізацію інформаційної системи підтримки продажу комп’ютерної техніки реалізацію Back-end проекту, компонентів сайту, авторизацію та навігацію між сторінками, організація діалогу з користувачем, розробку макету та дизайну сторінок, опис інтерфейсу системи, опис обмежень доступу до даних, вибір хостингу та тестування системи та панель управління VirtueMart 65. В результаті розроблено інформаційну систему підтримки продажу комп’ютерної техніки.
Description: Кравець Ю. А. Інформаційна система підтримки продажу комп’ютерної техніки : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» / Ю. А. Кравець, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 14 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1958
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат 401 Кравець Юрій Анатолійович.pdf682.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.