груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1960
Title: Вебзастосунок обліку та підбору приміщень для аудиторних занять за параметрами
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , спеціальність 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Authors: Миронюк, О. М.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
кафедра інтелектуальних інформаційних систем
Дворецька С. В.
кодовий редактор
база даних
сервер
фреймворк
HTML
CSS
PHP
вебпрограмування
вебзастосунок
параметри пошуку
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Бакалаврська кваліфікаційна робота на здобуття освітньої кваліфікації «бакалавр з комп’ютерних наук» в галузі знань 12 «Інформаційні технології» за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки». Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв. Об'єкт роботи – автоматизація процесу пошуку аудиторій в закладі вищої освіти. Предмет роботи – облік аудиторного фонду університету пошуку аудиторій за заданими параметрами. Метою бакалаврської кваліфікаційної роботи є підвищення ефективності обліку учбових приміщень та швидкості отримання даних при їх підборі за параметрами шляхом розробки відповідного вебзастосунку. Робота складається з фахового розділу і спеціальної частини з охорони праці. Пояснювальна записка складається зі вступу, трьох розділів, висновків та додатків. У першому розділі проведено опис предметної сфери, огляд і аналіз аналогічних вебзастосунків та виконано постановку задачі. У другому розділі розглянуто технології створення вебзастосунків, інструменти та методології для вирішення поставленої задачі, серед яких було обрано метадологію розробки та інструменти для проєктування. У третьому розділі було спроєктовано діаграми прецедентів, взаємодії та діяльності вебзастосунку. Представлено тип структури, зовнішню і внутрішню структуру вебзастосунку. Проєктування пошукової системи та опис програмної реалізації описує частини вебзастосунку, а саме користувальницьку та адміністративну. Зібрано статистичні дані, за ними обрано сервер хостингу. В результаті розроблено вебзастосунок обліку та підбору приміщень для аудиторних занять за параметрами.
Description: Миронюк О. М. Вебзастосунок обліку та підбору приміщень для аудиторних занять за параметрами : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» / О. М. Миронюк , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 15 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1960
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат 401 Миронюк Олександр Миколайович.pdf135.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.