груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1962
Title: Регіональний банк часу з використанням хмарних сервісів.
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , спеціальність 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Authors: Пономаренко, А. О.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
кафедра інтелектуальних інформаційних систем
Нездолій Юрій Олексійович
банки часу
хмарні обчислення
безсерверні обчислення
виявлення шахрайства
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Бакалаврська кваліфікаційна робота на здобуття освітньої кваліфікації «бакалавр з комп’ютерних наук» в галузі знань 12 «Інформаційні технології» за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки». Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв. Об’єкт роботи – процес оптимізації роботи банків часу. Предмет роботи – використання хмарних обчислень для вдосконалення роботи банків часу. Метою бакалаврської кваліфікаційної роботи є підвищення ефективності роботи банків часу за рахунок впровадження інфраструктури хмарних обчислень. Основним завданням роботи є дослідження перспективності використання хмарної інфраструктури для банків часу шляхом програмної реалізації системи регіонального банку часу. У першому розділі розглянуто принципи економіки, заснованої на часовому факторі, та сутність концепції банків часу. У другому розділі досліджено застосування інформаційних технологій, підходів та методів для розв’язання задачі реалізації системи регіонального банку часу. У третьому розділі описано процес моделювання та проєктування застосунку регіонального банку часу із реалізацією нефункціональних вимог. У четвертому розділі обґрунтовано вибір базових програмних засобів, необхідних для реалізації системи, та продемонстровано результати реалізації продукту. У результаті розроблено функціонуючу систему регіонального банку часу з використанням хмарних сервісів.
Description: Пономаренко А. О. Регіональний банк часу з використанням хмарних сервісів : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» / А. О. Пономаренко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 15 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1962
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.