груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1964
Title: Соціальна мережа поширення AR- контенту
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , спеціальність 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Authors: Раєвський, О. О.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
кафедра інтелектуальних інформаційних систем
Боровльова С. Ю.
доповнена реальність
Swift
ARKit
Firebase
машинне навчання
нейронні мережі
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Бакалаврська кваліфікаційна робота на здобуття освітньої кваліфікації «бакалавр з комп’ютерних наук» в галузі знань 12 «Інформаційні технології» за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки». Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв. Об’єкт роботи – процеси поширення AR-контенту шляхом використання соціальної мережі. Предмет роботи – методи використання технологій доповненої реальності у сучасних мобільних пристроях. Мета – розкрити потенціал сучасних мобільних AR-технологій шляхом пожвавлення інтересу до них серед користувачів, завдяки розробці соціальної мережі орієнтованої на поширення AR-контенту. У першому розділі представлені актуальність AR-технологій на сьогоднішній день, та огляд наявних аналогів використання AR-технологій у мобільних застосунках. У другому розділі описано інформаційне та математичне забезпечення та алгоритми побудови AR-контенту. У третьому розділі описано вибір і застосування BaaS платформи – Firebase. У четвертому розділі обґрунтовано вибір базових програмних засобів, необхідних для реалізації системи. В результаті було розроблено функціонуючу соціальну мережу, та булио зроблено висновки щодо можливостей сучасних технологій доповненої реальності та їхньої актуальності на сьогодення.
Description: Раєвський О. О. Соціальна мережа поширення AR-контенту : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» / О. О. Раєвський , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 16 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1964
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.