груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1965
Title: Онлайн сервіс для дистрибуції цифрової техніки з використанням технологій ASP.NET
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , спеціальність 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Authors: Рудь, В. О.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
кафедра інтелектуальних інформаційних систем
Кондратенко Юрій Пантелійович
вебсайт
Apriori
asp.net
вебзастосунок
цифрова дистрибуція
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Бакалаврська кваліфікаційна робота на здобуття освітньої кваліфікації «бакалавр з комп’ютерних наук» в галузі знань 12 «Інформаційні технології» за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки». Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв. Об’єкт роботи – онлайн сервіси для цифрової комерції. Предмет роботи – принципи та технології побудови клієнт-серверної архітектури онлайн сервісу для дистрибуції цифрової техніки з використанням технологій ASP.NET Метою роботи є автоматизація дистрибуції цифрової техніки з використанням технологій ASP.NET за рахунок створення відповідного онлайн сервісу, який дозволить здійснювати організацію продажу товарів та аналізувати покупки клієнтів для підвищення конкурентоспроможності і прибутковості. Для вирішення поставлених завдань були використані такі методи дослідження: проаналізовано сферу вебсайтів, виявлено сильні та слабкі сторони аналогів; проаналізовано та виявлено особливості проектування та створення вебсайтів; розроблено унікальну архітектуру вебсайту; спроектовано архітектуру проекту; проведено тести додатку. У першому розділі дипломної роботи представлені основні положення та проаналізовано сферу вебсайтів. Аналізується майбутній потенціал у сфері розвитку вебсайтів. У другому розділі дипломної роботи представлена різні існуючі технології які допомагають створювати вебсайти та обрано певні технології саме для моєї роботи. У третьому розділі дипломної роботи описано процес розробки вебсайту та його особливості. У четвертому розділі описується аналіз умов праці, безпеки праці, гігієни праці та виробничої гігієни. Також описані вимоги пожежної безпеки та освітлення і мікроклімату.
Description: Рудь В. О. Онлайн сервіс для дистрибуції цифрової техніки з використанням технологій ASP.NET : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» / В. О. Рудь , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 15 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1965
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат 401 Рудь Володимир Олегович.pdf403.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.