груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/197
Title: Обґрунтування принципів організації системи екологічного моніторингу у м. Миколаїв
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 101 «Екологія»
Authors: Єрмузевич, О. Б.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра екології
екологічний моніторинг
стаціонарний пост
стандарт
принципи просторового розташування
поверхневі водні об'єкти
атмосферне повітря
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: В роботі висвітлено організацію системи екологічного моніторингу порівнянно з вітчизняним та закордонним досвідом. Проаналізовано вимоги до стаціонарних постів спостережень у населених пунктах. Проаналізовано , кількість стаціонарних постів в обласних центрах та великих промислових містах. Висвітлено результати власних досліджень, а саме порівняння карт просторового розміщення постів за станом атмосферного повітря у містах світу та у вітчизняних м. Києва і м. Миколаєва. Визначено недоліки просторової організації системи моніторингу атмосферного повітря і водного середовища. У м. Миколаєві порівняно з іншими містами. Представлено вдосконалення принципів просторової організації системи екологічного моніторингу у м. Миколаїв та розроблення відповідних пропозицій щодо схем розташування постів спостереження за станом атмосферного повітря і поверхневих водних об’єктів. Запропоновано розмістити у Миколаєві додаткові стаціонарний пост спостереження за станом атмосферного повітря та водних об’єктів міста. Наведено матеріали щодо системи управління убезпечення працівників на підприємстві на своїх робочих місцях та у випадку надзвичайної ситуації.
Description: Єрмузевич О. Обґрунтування принципів організації системи екологічного моніторингу у м. Миколаїв: автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 101 «Екологія» / О. Єрмузевич, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 19 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/197
Appears in Collections:Медичний інститут

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Єрмузевич 621 гр.pdf963.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.