груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1970
Title: Інформаційна система перегляду відеоконтенту
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , спеціальність 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Authors: Волков, А. М.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
кафедра інтелектуальних інформаційних систем
Болюбаш Н.М.
рекомендаційна система
колаборативне фільтрування
NodeJS
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Бакалаврська кваліфікаційна робота на здобуття освітньої кваліфікації «бакалавр з комп’ютерних наук» в галузі знань 12 «Інформаційні технології» за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки». Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв. Дипломна робота присвячена проектуванню, розробці, програмній реалізації та впровадженню веб-додатку для перегляду відеоконтенту із вбудованою системою рекомендацій. Об’єкт дослідження – перегляд відеоконтенту в мережі Інтернет. Предмет дослідження – веб-орієнтовані програмні засоби для перегляду відеоконтенту із використанням алгоритмів побудови рекомендацій. Метою дипломної роботи є поліпшення перегляду відеоконтенту шляхом розробки і впровадження веб-додатку із вбудованою системою рекомендацій по перегляду. Дипломна робота складається з фахової частини і спеціальної частини з охорони праці. Пояснювальна записка дипломної роботи складається зі вступу, чотирьох розділів, висновків та додатків. У першому розділі проводиться дослідження теоретичних засад побудови рекомендаційних алгоритмів для сервісів перегляду відеоконтенту в мережі Інтернет. У другому розділі розглядаються технології і засоби розробки веб- додатку. У третьому розділі описано проектування та програмну реалізацію веб- додатку для перегляду відеоконтенту. У четвертому розділі розкрито питання спеціальної частини з охорони праці. Дипломна робота містить 79 сторінок, 22 рисунки, 33 джерела, 7 додатків.
Description: Волков А. М. Інформаційна система перегляду відеоконтенту : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» / А. М. Волков, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 14 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1970
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат 401з Волков Андрій Михайлович.pdf155.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.