груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1982
Title: Створення інформаційно – довідкового каталогу ігор з вебінтерфейсом
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , спеціальність 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Authors: Кузнецов, Є. С.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
кафедра інтелектуальних інформаційних систем
Кошовий Віталій Володимирович
сайт – каталог
комп`ютерні та відеоігри
критерії
інформація та дані
онлайн каталог
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Бакалаврська кваліфікаційна робота на здобуття освітньої кваліфікації «бакалавр з комп’ютерних наук» в галузі знань 12 «Інформаційні технології» за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки». Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв. В бакалаврській кваліфікаційній роботі описана система онлайн каталогу ігор. В роботі проведено аналіз програмного забезпечення для онлайн каталогів, визначено принципи та класифікацію типів онлайн каталогів ігор. Для створення графічного інтерфейсу було використано WordPress, PhpMyAdmin, PHP та MariaDB. Доступ до бази даних MariaDB реалізовано за допомогою платформи з системою керування вмістом MariaDB. Система має інтуїтивно зрозумілий веб-інтерфейс для гнучкого налаштування каталогу ігор, авторизацію та різні права доступу для введення, редагування та видалення інформації. Система має модульну структуру, тому може бути розширена за рахунок нових даних певного типу контенту.
Description: Кузнецов Є. С. Створення інформаційно – довідкового каталогу ігор з вебінтерфейсом : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» / Є. С. Кузнецв , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 14 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1982
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат 402 Кузнецов Євгеній Сергійович.pdf351.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.