груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1995
Title: Державний контроль за використанням та охороною земель
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітньо- кваліфікаційного ступеня «магістр», спеціальність 193 «Геодезія та землеустрій»
Authors: Валешинський, М. І.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра управління земельними ресурсами
Клим С. А.
геодезія та землеустрій
охороною земель
державний контроль за використанням земель
система управління земельними ресурсами
механізм державного управління землекористуванням
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня Магістр за спеціальністю 193 – Геодезія і землеустрій. – Чорноморський національний університет ім. Петра Могили, м. Миколаїв, 2020. В роботі проаналізовано наукові засади формування та розвитку системи управління земельними ресурсами, визначено теоретичні та методичні засади системи державного управління землекористуванням, викладено законодавчу базу щодо забезпечення державного управління землекористуванням, висвітлено основні тенденції та світовий досвід управління процесом використання та охорони земель. Орієнтовано увагу на механізм реалізації існуючих тенденцій державного контролю землекористування. Визначено принципові положення концепції раціоналізації і контролю використання сільськогосподарських угідь, досліджено феномен раціоналізації і контролю використання земель, проаналізована спрямованість науково-організаційних засад землеустрою с позиції забезпечення раціонального землекористування Вдосконалено теоретичні аспекти державного контролю за використанням та охороною земель, визначена спрямованість менеджменту в системі управління охороною земельних ресурсів, акцентовано увагу на роль і місце державного контролю у розвитку земельних відносин, визначено функції контролю землекористування в умовах ринкової економіки
Description: Валешинський М. І. Державний контроль за використанням та охороною земель : автореф. дип. роботи на здобуття освітньо- кваліфікаційного ступеня «магістр»: спец. 193 «Геодезія та землеустрій» / М. І. Валешинський , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 16 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1995
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Валещинський.pdf310.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.