груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2003
Title: ГІС-технології та бази даних в системі державного земельного фонду
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітньо- кваліфікаційного ступеня «магістр», спеціальність 193 «Геодезія та землеустрій»
Authors: Мутьєв, С. О.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра управління земельними ресурсами
Клим С. А.
геоінформаційні системи
бази даних, геоінформаційні технології
земельно-кадастрові відомості
кадастрові бази
зонування земель
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня Магістр за спеціальністю 193 – Геодезія і землеустрій. – Чорноморський національний університет ім. Петра Могили, м. Миколаїв, 2020. В роботі розкриті наукові засади розвитку системи управління земельними ресурсами, проаналізовані світові тенденції використання ГІС-технологій у землекористуванні, обґрунтовані концептуальні основи законодавчого забезпечення державним управлінням земельними ресурсами, акцентовано увагу на теоретичних засадах реалізації інформаційних технологій в системі державного управління земельним фондом. Проведено аналіз і оцінку існуючих тенденцій управління земельними ресурсами, обґрунтовані геоінформаційні методи створення і аналізу просторових моделей, обґрунтовано методичне та алгоритмічне забезпечення інформаційних технологій застосування геоінформаційних систем. Акцентовано увагу на технологічному вдосконалені процесу управління державним земельним фондом, проаналізовані наукові засади формування земельно-ресурсних і кадастрових карт, наповнення баз даних, висвітлено функціонально–організаційне забезпечення еколого-агромеліоративного моніторингу земель, спрямовано увагу на дистанційне зондування землі в сільськогосподарському землекористуванні, орієнтовано на практичні аспекти формування інтерполяційної моделі родючості грунту за допомогою АrcGis 9.2
Description: Мутьєв С.О. ГІС-технології та бази даних в системі державного земельного фонду : автореф. дип. роботи на здобуття освітньо- кваліфікаційного ступеня «магістр»: спец. 193 «Геодезія та землеустрій» / С. О. Мутьєв , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 16 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2003
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Мутьєв.docx.pdf304.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.