груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2009
Title: Управління землями з особливим режимом землекористування
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітньо- кваліфікаційного ступеня «магістр», спеціальність 193 «Геодезія та землеустрій»
Authors: Швейдер, О. І.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра управління земельними ресурсами
Клим С. А.
особливий режим землекористування
землеустрій
обмеження прав на використання землі
земельні відносини
родючість грунту
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня Магістр за спеціальністю 193 – Геодезія і землеустрій. – Чорноморський національний університет ім. Петра Могили, м. Миколаїв, 2020. В роботі досліджено концептуальні підходи до формування земельних відносин ринкового типу, розкрито науково-методичні засади обмеженого права використання земель, висвітлено роль землеустрою як функції управління правом обмеженого сільськогосподарського землекористування. Розкрито сучасний стан та особливості розвитку земельних відносин та землеустрою, проаналізовані тенденції управлінської діяльності в системі земельних ресурсів, проаналізовано сучасний стан розвитку землеустрою. Висвітлено організаційно-економічний механізм обмеження прав на використання землі у сільському господарстві, обґрунтовано необхідність збереження і відтворення родючості грунту, розкриті управлінські засади ринку земель з особливим режимом землекористування.
Description: Швейдер О. І. Управління землями з особливим режимом землекористування : автореф. дип. роботи на здобуття освітньо- кваліфікаційного ступеня «магістр»: спец. 193 «Геодезія та землеустрій» / О. І. Швейдер , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 16 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2009
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Швейдер.docx.pdf301.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.