груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2010
Title: Ефективність використання земельних ресурсів у сільськогосподарських підприємствах
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітньо- кваліфікаційного ступеня «магістр», спеціальність 193 «Геодезія та землеустрій»
Authors: Юзик, В. А.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра управління земельними ресурсами
Лазарєва Олена Володимирівна
сільськогосподарське землекористування
ресурсний потенціал
ефективність
земельні ресурси
родючість ґрунтів
ситуаційний підхід
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня Магістр за спеціальністю 193 - Геодезія і землеустрій. - Чорноморський національний університет ім. Петра Могили, м. Миколаїв, 2020. В роботі розкрито теоретико-методичні основи ефективного використання земельних ресурсів у сільськогосподарських підприємствах, наголошено на тому, що земельні ресурси є основою виробничого потенціалу сільськогосподарських підприємств. Розкриті організаційно-економічні та екологічні аспекти аграрного землекористування, проаналізовано методологічні засади формування та використання ресурсного потенціалу сільськогосподарських підприємств. Обґрунтовано критерії та показники ефективності використання земельних ресурсів у сільському господарстві, проведено аналіз економічної ефективності використання земель сільськогосподарського призначення, здійснено оцінку ресурсного потенціалу сільськогосподарських підприємств. Досліджені й уточнені теоретичні принципи формування економічного механізму як інструменту забезпечення ефективного та раціонального використання земельних ресурсів, визначено організаційні заходи з охорони та підвищення родючості ґрунтів, викладено основні засади ситуаційного підходу у землекористуванні.
Description: Юзик В. А. Ефективність використання земельних ресурсів у сільськогосподарських підприємствах : автореф. дип. роботи на здобуття освітньо- кваліфікаційного ступеня «магістр»: спец. 193 «Геодезія та землеустрій» / В. А. Юзик , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 20 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2010
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Юзик.pdf383.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.