груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/202
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБужора, А. В.-
dc.date.accessioned2019-02-27T14:05:50Z-
dc.date.available2019-02-27T14:05:50Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/jspui/handle/123456789/202-
dc.descriptionБужора А. В. Екологічна просвіта населення з питань водної безпеки засобами Інтернету: автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 101 «Екологія» / А. В. Бужора, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 16 с.en_US
dc.description.abstractДипломна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 101 «Екологія», ОПП «Екологія та охорона навколишнього середовища» – ЧНУ імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. У дипломній роботі проаналізовано історичний шлях розвитку екологічної просвіти в Україні. Наведено результати анкетування населення міста Миколаєва з питань водної безпеки. Визначено основні критерії пошуку інформації та принципи створення веб-сайту. Розроблено веб-сайт з метою екологічної просвіти населення з питань водної безпеки.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherЧНУ ім. Петра Могилиen_US
dc.subjectавторефератen_US
dc.subjectмагістерська роботаen_US
dc.subjectкафедра екологіїen_US
dc.subjectекологічна просвітаen_US
dc.subjectосвітаen_US
dc.subjectводна безпекаen_US
dc.subjectметод анкетуванняen_US
dc.subjectвеб-сайтen_US
dc.subjectкритерії відбору інформаціїen_US
dc.subjectпринципи створення веб-сайту.en_US
dc.titleЕкологічна просвіта населення з питань водної безпеки засобами Інтернетуen_US
dc.title.alternativeавтореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 101 «Екологія»en_US
dc.typeOtheren_US
Appears in Collections:Медичний інститут

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
АВТОРЕФЕРАТ-Бужора 621 гр.pdf385.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.