груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2043
Title: житлова субсидія-фінансовий інструмент державної допомоги населенню
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Челенко, О. О.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
житлові субсидії
соціальний захист населення
верифікація та критерії фінансового моніторингу
житлово-комунальне господарство
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційна робота на здобуття другого рівня вищої освіти (магістр). Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв, 2021. Кваліфікаційну роботу присвячено розкриттю особливостей програми житлових субсидій. У вступі обґрунтовано актуальність та рівень дослідженості теми; окреслено мету та основні завдання, об’єкт, предмет та методи дослідження; описано наукову новизну; встановлено практичне значення отриманих результатів магістерської роботи; зазначено структуру та обсяг роботи. В дослідження розкрито поняття та сутність системи соціальної підтримки. Надано загальну характеристику стану призначення такого виду державної допомоги як житлові субсидії. Досліджено надання субсидії в Україні та зарубіжних країнах. Досліджено стан охоплення мешканців Миколаївської області державною підтримкою у вигляді житлових субсидій. Проаналізовано фінансування та державний контроль за призначенням та виплатою субсидій населенню.
Description: Челенко О. О. житлова субсидія-фінансовий інструмент державної допомоги населенню : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / О.О. Челенко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 10 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2043
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Челенко.pdf327.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.