груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2053
Title: Аналіз спроможності Кривоозерської територіальної громади в умовах децентралізації
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Гнатенко, О.М.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
децентралізація
Європейська хартія місцевого самоврядування,
стратегічне планування розвитку територіальної громади
бюджетна децентралізація
формування доходів місцевих бюджетів
субвенція з місцевого бюджету
доходи загального та спеціального фонду бюджету Кривоозерської селищної територіальної громади
Соціальна інфраструктура
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційна робота за другим рівнем вищої освіти (магістр) за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» – Інститут державного управління Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2021. В кваліфікаційній роботі проаналізовано, як децентралізація вплинула на якість життя жителів територіальної громади Кривоозерської селищної ради як управлінського суб’єкта та первинного суб’єкта місцевого самоврядування. Визначено основні напрямки розвитку територіальної громади розглянуто проблемні питання об’єднаних територіальних громад досліджено основні податки та збори, що сплачуються до бюджетів громад. Проаналізовано використання державних субвенцій таких як, субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об'єднаних територіальних громад, субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально економічного розвитку окремих територій. Відповідно до одержаних результатів, сформульовано та обґрунтовано, як формування платоспроможного бюджету селищної ради залежить від платежів та податків, що сплачуються до бюджетів громад. Вирішення комплексу проблем, що виникають на місцевому рівні призводять до значної оптимізації бюджетних відносини та зміцнюють економічну самостійність адміністративно територіальних одиниць.
Description: Гнатенко О. М. Аналіз спроможності Кривоозерської територіальної громади в умовах децентралізації : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / О. М. Гнатенко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 9 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2053
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гнатенко Автореферат .pdf514.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.