груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2054
Title: Шляхи удосконалення методів та засобів публічного управління розвитку відділення лікарні (на прикладі реабілітаційного відділення КНП МОКГВВ МОР).
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Чигринська, Л. П.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
метод
публічне управління
система охорони здоров’я
організаційний механізм
заклад третинної ланки
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв, 2021. Магістерську роботу присвячено дослідженню особливостей вдосконалення методів та засобів публічного управління. У вступі обґрунтовано актуальність та рівень розробки теми; окреслено мету та основні завдання, об’єкт, предмет та методи дослідження; описано наукову новизну; встановлено практичне значення отриманих результатів магістерської роботи; вказано апробацію результатів дослідження; зазначено структуру та обсяг роботи. На початку роботи окреслено загальні аспекти методології науки загалом, через розкриття особливостей наукового пізнання, його рівнів, а також опис методів, що є характерним для кожного рівня. Крім того зазначено методи та засоби, що є характерними для конкретно-наукового пізнання науки публічного управління. Основна частина дослідження присвячена ґрунтовному аналізу нормативно-правового забезпечення функціонування системи охорони здоров’я, а також методів і засобів, що є прийнятими на законодавчому рівні та можуть бути використані у практичній роботі. Розкрито організаційний механізм публічного управління системою охорони здоров’я в історичному аспекті, з метою виявлення недоліків та їх корегування. Також описано пріоритетні напрямки для розвитку закладів третинної ланки загалом та кожного відділення зокрема. Наприкінці роботи описано власний досвід здобувача в організації та управлінні реабілітаційним відділенням, враховуючи всі особливості та можливі шляхи для вдосконалення роботи щодо методів публічного управління. Також запропоновано шляхи розвитку методів та засобів публічного управління закладів охорони здоров’я третинної ланки. Описано можливі рекомендації для покращення методів публічного управління, а саме: посилення просвітницької та профілактичної роботи у сфері охорони здоров'я; активне поширення необхідної інформації та пропедевтична робота; модернізація та вдосконалення матеріально-технічної бази та специфіки надання послуг первинної ланки медичної допомоги; посилення наукової складової медичної галузі; підвищення якості медичних послуг, що реалізовуються.
Description: Чигринська Л. П. Шляхи удосконалення методів та засобів публічного управління розвитку відділення лікарні (на прикладі реабілітаційного відділення КНП МОКГВВ МОР) : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / Л. П. Чигриньска , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 13 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2054
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
АВТОРЕФЕР_ЛП Чигринська_ПЕРЕВІРЕНО.pdf399.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.