груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2060
Title: Запобігання та вирішення міжособистісних конфліктів в органах державної влади в Україні
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Нікуліна, І. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
конфлікт
міжособистісний конфлікт
органи державної влади
вирішення конфліктів
запобігання виникнення конфліктів
конфлікт інтересів
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційна роботи на здобуття другого рівня вищої освіти (магістр) зі спеціальності: 281 Публічне управління та адміністрування. Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв, 2021. У магістерській роботі охарактеризовано теоретичні основи дослідження конфліктів в діяльності органів державного управління; визначено поняття конфлікту і наведено найбільш поширені класифікації конфліктів в державному управлінні, розкрито думки науковців щодо структурування конфліктів у сучасному суспільстві. Завдяки використанню методу порівняння конкре¬тизовано поняття міжособистісного конфлікту на основі виявлення неоднозначності трактування низки категорій конфліктів у державному управлінні. Виявлено причини конфліктів в органах державної влади. Визначено специфіку міжособистісних конфліктів в органах державної влади. Показано, що недостатній рівень професійних знань, умінь і навичок державних службовців щодо управління конфліктами може компенсуватися запровадженням у закладах системи підвищення кваліфікації тематичних тренінгів і спеціалізованих короткотермінових семінарів. Запропоновано рекомендації щодо шляхів запобігання та вирішення міжособистісних конфліктів в діяльності органів державної влади в умовах соціально-економічних і безпекових ризиків у сучасній Україні в умовах пандемії Covid-19.
Description: Нікуліна І. В. Запобігання та вирішення міжособистісних конфліктів в органах державної влади в Україні : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / І. В. Нікуліна , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 17 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2060
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат _Нікуліна.pdf421.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.