груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2063
Title: Особливості державного управління в сфері зовнішньої трудової міграції в Україні в умовах євроінтеграції.
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Козуб, О. М.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
міграція
трудова міграція
зовнішня трудова міграція
європейська інтеграція
державне управління
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційна роботи на здобуття другого рівня вищої освіти (магістр) зі спеціальності: 281 Публічне управління та адміністрування. Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв, 2021. У магістерській роботі охарактеризовано сутність та особливості державного управління зовнішньою трудовою міграцією, визначено поняття «зовнішня трудова міграція» та «управління зовнішньою трудовою міграцією» на основі нових підходів у зв’язку з європейською інтеграцією України. Проаналізовано зарубіжний досвід зокрема європейський, державного управління у сфері зовнішньої трудової міграції, розглянуто питання адаптації зарубіжного досвіду при вдосконаленні державної міграційної політики в Україні. Виявлені причини зовнішньої трудової міграції українців після 2014 року та охарактеризовано сучасний стан зовнішньої трудової міграції в Україні. З’ясовано механізми державного управління зовнішньою трудовою міграцією в сучасній Україні. Розроблено рекомендації щодо удосконалення державного управління у сфері зовнішньої трудової міграції в Україні в умовах євроінтеграції.
Description: Козуб О. М. Особливості державного управління в сфері зовнішньої трудової міграції в Україні в умовах євроінтеграції : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / О. М. Козуб , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 14 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2063
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Козуб.pdf405.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.