груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2069
Title: Процедура моніторингу в діяльності органів виконавчої влади та місцевого самоврядування
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Шиленко, В. А.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
публічне управління
оцінка
моніторинг
контроль
ефективність
результативність
органи публічної влади
Issue Date: 2021
Abstract: Магістерська робота присвячена актуальній темі моніторингової діяльності як засіб оцінки ефективності та результативності публічного управління та органів державної влади та місцевого самоврядування. В дослідженні визначено основні наукові засади моніторингу в науці публічного управління, взаємозв’язок ефективності управління та моніторингу; проаналізовано зарубіжний досвід моніторингу в публічному управлінні; досліджено фінансовий та бюджетний моніторинг як складові визначення ефективності політики в сфері фінансового забезпечення місцевого розвитку; визначено особливості моніторингу соціально-економічного розвитку регіону; проаналізовано роль громадського моніторингу в управлінні ні місцевому рівні; досліджено особливості моніторингу управлінського персоналу як інноваційного механізму підвищення ефективності управлінської діяльності; визначено роль моніторингу місцевого самоврядування; проаналізовано проблеми ефективності реалізації програм соціально-економічного розвитку регіонів
Description: Шиленко В. А. Процедура моніторингу в діяльності органів виконавчої влади та місцевого самоврядування : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / В. А. Шиленко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 9 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2069
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
атвореф Шиленко.pdf238.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.