груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2072
Title: Державне регулювання захисту авторських прав (на прикладі захисту авторських прав на музичний твір
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Іванова, Н. М.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
музичний твір
право інтелектуальної власності
авторське право
авторський договір
роялті
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційна робота на здобуття другого рівня вищої освіти (магістр). Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв, 2021. Кваліфікаційну роботу присвячено дослідженню державного регулювання захисту авторських прав (на прикладі захисту авторських прав на музичний твір) на сучасному етапі. У вступі обґрунтовано актуальність і рівень розробленості обраної теми; визначено мету й основні завдання, об’єкт, предмет та методи дослідження; описано наукову новизну; встановлено практичне значення одержаних результатів; вказано апробацію результатів дослідження зазначено структуру й обсяги роботи. На початку роботи охарактеризовано теоретичні і правові основи інституту авторського права на музичні твори. Значна частина роботи присвячена аналізу окремих питання вітчизняного державного регулювання захисту авторських прав на музичний твір. Безпосередньо визначено умови надання державно-правової охорони музичним творам; систематизовано права автора на музичний твір; розглянуто процедуру реєстрації авторського права на музичний твір та видачі дозволу на використання такого твору. Наприкінці роботи обґрунтовано необхідність використання авторського договору як основної форми розпорядження авторськими правами на музичний твір. А також запропоновано способи посилення відповідальності за порушення законодавства щодо охорони авторських прав на музичний твір та проаналізовано судову практику у сфері неправомірного використання таких творів.
Description: Іванова Н. М. Державне регулювання захисту авторських прав (на прикладі захисту авторських прав на музичний твір) : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / Н. М. Іванова , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 13 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2072
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
АВТОРЕФЕРАТ (Іванова).pdf409.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.