груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2099
Title: Удосконалення державнго регулювання надання соціальної допомоги в Україні
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Топча, О. М.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
Сорока С.В.
соціальний захист населення
соціальні виплати
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: В магістерській роботі розглянуто питання соціального захисту населення та соціальних виплат незахищеним верствам населення. Робота виконана на базі Департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради управління соціальних виплат і компенсацій Миколаївської міської ради. А також на базі виконавчого комітету Миколаївської міської ради. Магістерська робота містить такі розділи: теоретико- методологічні засади надання соціальної допомоги, нормативно- правове регулювання та практика надання соціальної допомоги в Україні, рекомендації щодо удосконалення регулювання соціальної допомоги в Україні. В процесі роботи зроблено висновки та пропозиції щодо удосконалення соціального захисту в Україні з урахуванням вітчизняного та закордонного досвіду.
Description: Топча О. М. Удосконалення державного регулювання надання соціальної допомоги в Україні : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / О.М.Топча , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 11 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2099
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Топча.pdf290.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.