груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2110
Title: Електронні адміністративні послуги як головний критерій якості та ефективності публічного управління
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Яковлева, І.М.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
Бондар Б.Г.
адміністративна послуга
електронна адміністративна послуга
інформатизація публічного управління
органи державної влади
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Яковлева І.М. Електронні адміністративні послуги як головний критерій якості та ефективності публічного управління. – На правах рукопису. Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв, 2021. Кваліфікаційну роботу присвячено дослідженню особливостей та шляхів удосконалення механізмів надання електронних адміністративних послуг як головного критерію якості та ефективності публічного управління. У вступі обґрунтовано актуальність та рівень розробки теми; окреслено мету та основні завдання, об’єкт, предмет та методи дослідження; описано наукову новизну; встановлено практичне значення отриманих результатів магістерської роботи; вказано апробацію результатів дослідження; зазначено структуру та обсяг роботи. На початку роботи окреслено загальні аспекти дослідження електронних адміністративних послуг. Зокрема, охарактеризовано джерельну базу дослідження, визначено основні поняття та категорії, проаналізовано законодавчу та нормативно-правову базу дослідження, а також закордонний досвід у сфері надання електронних адміністративних послуг. Основна частина дослідження присвячена ґрунтовному особливостей надання електронних адміністративних послуг для громадян та для бізнесу в Україні, а також електронних адміністративних послуг органів місцевого самоврядування для населення . Наприкінці роботи розкрито проблеми у сфері надання електронних адміністративних послуг в Україні та запропоновано шляхи покращення надання електронних адміністративних послуг в нашій державі. Зокрема, задля покращення надання електронних адміністративних послуг в Україні необхідно запровадити єдине оформлення та правила надання інформації на офіційних веб-порталах та веб-сайтах всіх органів державної та місцевої влади, які надають електронні адміністративні послуги для населення та бізнесу; розробити програму модернізації ІТ-інфраструктури органів державної влади та органів місцевого самоврядування та забезпечити її фінансування; розширити освітню мережу задля навчання цифрової грамотності населення України; долучити до інтегрованого порталу електронних послуг diia.gov.uа послуги, які надаються місцевими органами влади.
Description: Яковлева І. М. Електронні адміністративні послуги як головний критерій якості та ефективності публічного управління : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / І. М. Яковлева , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 14 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2110
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
АВТОРЕФЕРАТ Яковлева.pdf434.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.