груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2115
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКузнецова, Ю. С.-
dc.date.accessioned2022-02-22T12:56:03Z-
dc.date.available2022-02-22T12:56:03Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttps://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2115-
dc.descriptionКузнецова Ю.С. Особливості подолання конфліктів на державній службі : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" /Ю.С.Кузнєцова , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 9 с.uk_UA
dc.description.abstractМагістерська робота присвячена актуальній темі щодо подолання конфліктів на державній службі. В роботі здійснено аналіз наукової літератури з теми дослідження конфліктів на державній службі; визначено основні поняття і терміни з обраної тематики; встановлено основні фактори конфліктогенності на державній службі; сформульовано характеристики конфліктів, які виникають на державній службі; визначено підходи щодо вирішення конфліктів; проведено аналіз основних моделей виходу із конфліктів в органах державної влади та місцевого самоврядування.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЧНУ ім. Петра Могилиuk_UA
dc.subjectавторефератuk_UA
dc.subjectмагістерська роботаuk_UA
dc.subjectпублічне управління та адмініструванняuk_UA
dc.subjectКозлова Л.В.uk_UA
dc.subjectдержавна службаuk_UA
dc.subjectпублічне управлінняuk_UA
dc.subjectконфліктиuk_UA
dc.subjectконфліктологіяuk_UA
dc.subjectконфліктогенні факториuk_UA
dc.titleОсобливості подолання конфліктів на державній службіuk_UA
dc.title.alternativeавтореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Інститут державного управління

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
атвореф Кузнецова.pdf384.84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.