груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/212
Title: Взаємозв'язок дебіторської та кредиторської заборгованості в процесі реалізації операційної діяльності підприємств
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»
Authors: Гац, А. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
Кафедра економічних наук
дебіторська заборгованість
кредиторська заборгованість
Конєва Т. А.
комерційний кредит
ліквідність
автономність
фінансові результати
грошові потоки
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: У рамках поставленої мети, в даному дослідженні були: здійснений критичний огляд літератури та виявлені існуючі концепції щодо напрямків взаємозв’язку дебіторської та кредиторської заборгованості на підприємстві; розроблено методику дослідження визначеної проблематики; проведено емпіричний аналіз діяльності відібраних для дослідження підприємств, на основі фінансової звітності яких виявлено стан дебіторської та кредиторської заборгованостей, у тому числі комерційного кредитування на даних суб’єктах господарювання; визначено характер взаємозв’язку між дебіторською та кредиторською заборгованостями; здійснено інтерпретацію результатів та запропонувати шляхи удосконалення системи управління комерційним кредитуванням на підприємствах. Внаслідок проведеного дослідження виявлено особливості операційної діяльності підприємств пивоварної галузі. Удосконалено методику дослідження взаємозв’язку дебіторської та кредиторської заборгованості підприємств та його впливу на їхній фінансовий стан.
Description: Гац А. В. Взаємозв'язок дебіторської та кредиторської заборгованості в процесі реалізації операційної діяльності підприємств : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» / А. В. Гац ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 23 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/212
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
автореферат Гац.pdf310.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.