груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2125
Title: Робота не за спеціальністю під час навчання як розповсюджена соціальна практика студентів-старшокурсників українських ЗВО
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 054 «Соціологія»
Authors: Сіренко, Г. С.
Keywords: магістерська робота
автореферат
кафедра соціології та політології
Фесенко А. М.
трудова зайнятість
працевлаштування
студентська молодь
молодіжний сегмент ринку праці
соціальна практика
робота не за спеціальністю
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. П. Могили
Abstract: Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню та аналізу сучасної розповсюдженої соціальної практики роботи не за спеціальністю під час навчання студентів-старшокурсників українських ЗВО. В роботі було визначено зміст поняття зайнятості (трудової зайнятості), її функції, види та форми, сформовано наукове уявлення про студентську молодь як особливу соціально-демографічну групу, охарактеризовано молодіжний сегмент ринку праці та проаналізовано його стан в Україні. В практичному розрізі емпірично досліджено погляди миколаївського студентства на перспективи працевлаштування за спеціальністю, яка отримується у ЗВО, а також визначено погляди працюючих студентів на практику роботи не за спеціальністю під час навчання у ЗВО.
Description: Сіренко Г. С. Робота не за спеціальністю під час навчання як розповсюджена соціальна практика студентів-старшокурсників українських ЗВО : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 054 «Соціологія» / Г. С. Сіренко, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2022. - 19 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2125
Appears in Collections:Факультет політичних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сіренко Г.С..pdf640.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.