груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/219
Title: Вплив процентних ставок на формування ощадної поведінки населення України
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»
Authors: Сушкова, Ю. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
Кафедра економічних наук
Євчук Л. А
заощадження
депозити
банки
ощадна поведінка населення
процентна ставка
домогосподарства
кореляційно-регресійний аналіз
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття ступеня вищої освіти магістр галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» за освітньо-професійною програмою «Фінанси і кредит з поглибленим вивченням іноземної мови». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Досліджено проблему стрімкого скорочення заощаджень населення, що зумовлює обмеженість ресурсів фінансової системи та розвитку національної економіки. Встановлено, що основну частку заощаджень населення в Україні становлять банківські депозити, обсяг яких залежить від процентних ставок. Відповідно, зі зростанням ставок, зростатиме обсяг коштів, залучених на депозити. Наведено характеристику здійснення заощаджень населення у формі банківських депозитів у кризовий період. Проаналізовано структуру та динаміку депозитів населення ПАТ Ощадбанк і ПАТ КБ ПриватБанк. На основі кореляційно-регресійного аналізу здійснено моделювання умов та визначено шляхи удосконалення процесу управління депозитними операціями державних банків. Запропоновано впровадження комбінованих депозитних продуктів з урахуванням інноваційної стратегії та розвитку депозитної політики банку.
Description: Сушкова Ю. В. Вплив процентних ставок на формування ощадної поведінки населення України : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» / Ю. В. Сушкова ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 18 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/219
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сушкова_А.реф.pdf489.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.