груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2203
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІльїна, А. С.-
dc.date.accessioned2022-10-06T10:13:08Z-
dc.date.available2022-10-06T10:13:08Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttps://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2203-
dc.descriptionІльїна А. С. Проєкт відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину України Саргану В.Г. : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 193 «Геодезія та землеустрій» / А. С. Ільїна ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 63 с.uk_UA
dc.description.abstractВ роботі проаналізовано досліджено теоретичні та практичні заходи щодо відводу земель під особисте селянське господарство. Виконано аналіз, характеристику та оцінку природно-кліматичні умови території розташування земельної ділянки та просторових умов об’єкта господарської діяльності. Розкрито механізм формування проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки із комунальної власності у землі для ведення особистого селянського господарства.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЧНУ ім. Петра Могилиuk_UA
dc.subjectкафедра управління земельними ресурсамиuk_UA
dc.subjectбакалаврська роботаuk_UA
dc.subjectЛазарєва О. В.uk_UA
dc.subjectземельні ресурсиuk_UA
dc.subjectпроект землеустроюuk_UA
dc.subjectкадастровий планuk_UA
dc.subjectтопографо-геодезичні роботиuk_UA
dc.subjectкатегорії земельuk_UA
dc.titleПроєкт відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину України Саргану В.Г.uk_UA
dc.title.alternativeКваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , спеціальність 193 «Геодезія та землеустрій»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом ІЛЬЇНА.pdf2.26 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.