груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/222
Title: Фразеологічні одиниці з компонентами х** та п** в сучасній українській мові : структурно-семантичні й етнолінгвістичні особливості.
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня "магістр", спеціальність 035.01 "Українська мова та література"
Authors: Олабіна, К. С.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра української філології, теорії та історії літератури
фразеологізм
фразеологічні зрощення
фразеологічні єдності
фразеологічні сполучення
фразеологічні вирази
обсценна лексика
інвективна лексика
х**
п****
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: У роботі розглянуто фразеологізми з використанням ненормативної лексики, зокрема з елементами х** та п****. Дослідження спрямоване на аналіз та характеристику структурно семантичних та етнолінгвістичних особливостей фразеологізмів з компонентами х** і п**** в сучасній українській мові. Розглянуто фразеологізм як основну одиницю фразеології, найпоширеніші семантичні й структурні класифікації фразеологізмів, наукові студії обсценної та інвективної лексики, виокремлено групу обсценізмів, до якої належать слова х** і п****, досліджено етнолінгвістичні особливості фразеологізмів з цими компонентами, узагальнено інформацію про роль фразеологізмів з компонентами х** і п**** в розхитуванні мовної норми.
Description: Олабіна К. С. Фразеологічні одиниці з компонентами х** та п** в сучасній українській мові : структурно-семантичні й етнолінгвістичні особливості : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 035.01 «Українська мова та літетатура» / К. С. Олабіна ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 16 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/222
Appears in Collections:Інститут філології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Олабіна К. С., 646 гр., автореф..pdf1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.