груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2417
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГордієнко, П. О.-
dc.date.accessioned2022-11-01T13:10:36Z-
dc.date.available2022-11-01T13:10:36Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttps://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2417-
dc.descriptionГордієнко П. О. Особливості тренувального процесу легкоатлетів на початковому етапі підготовки з урахуванням морфометричних параметрів та рівня адаптаційного резерву : магістерська дисертація на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 017 «Фізична культура і спорт» / П.О. Гордієнко ; ЧНУ ім. Петра Могили. ‒ Миколаїв, 2022. – 89 с.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЧНУ ім. Петра Могилиuk_UA
dc.subjectКафедра олімпійського та професійного спортуuk_UA
dc.subjectмагістерська роботаuk_UA
dc.subjectРоманчук С. В.uk_UA
dc.subjectпсихомоторна підготовкаuk_UA
dc.subjectлегкоатлетиuk_UA
dc.subjectфізична підготовкаuk_UA
dc.titleОсобливості тренувального процесу легкоатлетів на початковому етапі підготовки з урахуванням морфометричних параметрів та рівня адаптаційного резервуuk_UA
dc.title.alternativeмагістерськa дисертація на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання і спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гордієнко.pdf1.36 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.