груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2458
Title: Комплексна система управління сервісами з використанням засобів контейнеризації
Other Titles: магістерськa дисертація на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 123 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Важоха, В. Б.
Keywords: Кафедра комп’ютерної інженерії
магістерська робота
Крайник Я. М.
автоматизація
контейнеризація
віртуалізація
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська наукова робота присвячена дослідженню комплексної системи управління сервісами з використанням засобів контейнеризації. Об’єкт дослідження – модель управління процесами для злагодженої роботи дистанційного відділу. Мета роботи – розробити комплексну система управління з використанням засобів контейнеризації. Практичне значення полягає у тому, що системи управління сервісами реалізує бізнес-можливість в цілому і повністю автоматизує її виконання. Дипломна робота складається з фахових розділів та розділу з охорони праці. Пояснювальна записка магістерської роботи складається зі вступу, п’яти розділів, висновків та додатків. У вступі визначається актуальність теми роботи, її мета, об’єкт і предмет для вивчення, проводиться короткий огляд поставленої задачі. У першому розділі розглядаються моделі управління сервісами, проводиться аналіз аналітичної літератури та патентів. У другому розділі проведено структурно-функціональне моделювання системи. У третьому розділі описано процес розробки апаратної частини. У четвертому розділі представлено процес реалізації програмної частини і тестування системи. П’ятим розділом є спеціальна частина з охорони праці. У висновках проводиться аналіз проведеної роботи та отриманих результатів.
Description: Важоха В. Б. Комплексна система управління сервісами з використанням засобів контейнеризації : магістерська дисертація на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 123 «Комп’ютерна інженерія» / В. Б. Важоха ; ЧНУ ім. Петра Могили. ‒ Миколаїв, 2022. – 84 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2458
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Важоха_ПЗ_виправлена.pdf2.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.