груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2468
Title: Система веб-інтерфейсу для роботи з мережевими каталогами
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , Спеціальність 123 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Гончаренко, Ю. О.
Keywords: Кафедра комп’ютерної інженерії
бакалаврська робота
Крайник Я. М.
мережеві технології
локальні мережі
сайт
сервер
DNS-сервер
активна директорія
кеш
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційна робота присвячена розробці локального сервера на основі OpenServer з кешуючим DNS-сервером. Актуальність цієї роботи обумовлена малою кількістю на ринку програмних локальних серверів для невеликої мережі. Метою кваліфікаційної роботи є вивчення апаратних та програмних засобів для встановлення локального сервера. Практичним значенням результатів дослідження та розробки локального сервера є можливість побудови невеликої мережі замкнутого циклу. Пояснювальна записка кваліфікаційної роботи складається зі вступу, трьох розділів та висновків. У вступі визначається актуальність теми, сформульовані мета, об’єкт, предмет та завдання роботи. У першому розділі розглядаються мережеві технології. Увага приділяється особливостям побудови, основним поняттям та зроблено особливий наголос на історії та еволюції мережевих технологій, оскільки це дає змогу зробити аналіз та спрогнозувати подальший їх розвиток. У другому розділі представлено огляд такого поняття, як DNS, зроблено акцент на первинному та вторинному DNS-сервері, оскільки практична частина побудована саме на повноцінному DNS-сервері. Окремо приділяється увага на побудові DNS-сервера на базі Linux. У третьому розділі безпосередньо описується практична побудова локального DNS-сервера на базі OpenServer, що є оптимальним варіантом для невеликої локальної мережі. Дається детальний опис побудови сторінки для локальної мережі, технологія локального сховища. На основі HTML, CSS, JavaScript пишеться програмний код для майбутньої сторінки.
Description: Гончаренко Ю.О. Система веб-інтерфейсу для роботи з мережевими каталогами : кваліфікаційна робота на здобуття освітньо- кваліфікаційного ступеня «бакалавр» : спец. 123 «Комп’ютерна інженерія» / Ю. О. Гончаренко ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 83 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2468
Appears in Collections:Факультет ком'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гончаренко диплом.pdf3.16 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.