груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2477
Title: Апаратно-програмний модуль фіксації показників циклічних процесів
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , Спеціальність 123 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Омельченко, І. Г.
Keywords: Кафедра комп’ютерної інженерії
бакалаврська робота
Чуйко Г. П.
пульс
температура тіла
рівень оксигенації в крові
датчик
мікроконтролер
Arduino
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Бакалаврська робота присвячена розробці апаратно-програмного модулю для зчитування та фіксації циклічних процесів в організмі людини. Розглянуто наявні в наш час медичні прилади, які зчитують показники пульсу, рівня оксигенації в крові та температури тіла. Практичне значення данної роботи являється розроблений апаратно-програмний модуль який дозволить користувачам слідкувати за станом здоров’я. Можливе удосконалення додатковим апаратним обладнанням і програмним забезпеченням, для покарщення точності показників. Пояснювальна записка бакалаврської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків та одного додатку. У вступі визначається актуальність теми, сформульовані мета, об’єкт, предмет та завдання дослідження та розроблення бакалаврської роботи. У першому розділі досліджуються різноманітні технології для розробки модулю, проводиться аналіз ринку і технічних рішень датчиків та мікроконтролерів. У другому розділі наведені дані про обрані комплектуючі для розроблення прототипу. У третьому розділі наведені дані про програмну частину модулю та результати тестування. Четвертий розділ присвячений охороні праці щодо правил та вимог при користуванні екранними пристроями. У висновках наведено аналіз виконаної роботи та отриманих результатів дослідження та розроблення.
Description: Омельченко І.Г. Апаратно-програмний модуль фіксації показників циклічних процесів : кваліфікаційна робота на здобуття освітньо ‒ кваліфікаційного ступеня «бакалавр» : спец. 123 «Комп’ютерна інженерія» / І. Г. Омельченко; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 68 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2477
Appears in Collections:Факультет ком'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
БР(Омельченко) - OD.pdf1.8 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.