груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2482
Title: Програмно-апаратний комплекс для потокової аудіопередачі
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , Спеціальність 123 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Сюсько, К. Ю.
Keywords: Кафедра комп’ютерної інженерії
бакалаврська робота
Бурлаченко І. С.
потокова передача
норм праці на підприємствах з використанням комп’ютерів
серверна частина
клієнтська чатсина
Django
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Бакалаврська робота присвячена розробці апаратно-програмного комплексу для потокової аудіопередачі. Розглянуто наявні в наш час сервіси з схожою спрямованістю. Практичне значення результатів дослідження та розроблення полягає в тому що, на підставі результатів можливе вдосконалення апаратно-програмного комплексу, у засвоєнні навичок процесу проектування, розробки, створення потокового онлайн сервісу, можливостях застосування розробленого програмно-апаратного комплексу. Пояснювальна записка бакалаврської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків та двох додатків. У вступі визначається актуальність теми, сформульовані мета, об’єкт, предмет та завдання дослідження та розроблення бакалаврської роботи. У першому розділі досліджуються та аналізуються різноманітні існуючі сервіси, апаратні та програмні рішення, на основі яких робляться висновки на основі яких робиться вибір стеку технологій. У другому розділі пояснюється вибір та демонструється апаратна складова проєкту. У третьому розділі наведені дані про програмну частину комплексу та результати тестувань. Четвертий розділ присвячений охороні праці, щодо норм праці на підприємствах. У висновках наведено аналіз виконаної роботи та отриманих результатів дослідження та розроблення.
Description: Сюсько К. Ю. Програмно-апаратний комплекс для потокової аудіо передачі : кваліфікаційна робота на здобуття освітньо ‒ кваліфікаційного ступеня «бакалавр» : спец. 123 «Комп’ютерна інженерія» / К.Ю. Сюсько ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 114 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2482
Appears in Collections:Факультет ком'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом111.pdf1.92 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.