груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2483
Title: Система дослідження та моделювання роботи бібліотек стиснення
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , Спеціальність 123 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Шевченко, О. В.
Keywords: Кафедра комп’ютерної інженерії
бакалаврська робота
Крайник Я. М.
стиснення
бібліотеки
JavaScript
фреймворк
Express
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційна робота присвячена розробці системи дослідження та моделювання роботи бібліотек стиснення. Актуальність цієї роботи обумовлена малою кількістю на ринку веб систем для порівняння та дослідження бібліотек стиснення файлів. Метою кваліфікаційної роботи є створення системи дослідження та моделювання роботи бібліотек стиснення. Практичним значенням результатів дослідження та розробки БР є можливість створеним сервісом отримувати точні дані по бібліотекам стиснення для конкретних файлів та отримання найкращого результату для подальшого збереження даних. Пояснювальна записка кваліфікаційної роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків та чотирьох додатків. У вступі визначається актуальність теми, сформульовані мета, об’єкт, предмет та завдання роботи. У першому розділі аналізуються наявні наукові та комерційні розробки, види бібліотек стиснення. Визначено основні характеристики та обрано основні компоненти для створення системи моделювання. В другому розділі виконується вибір технологій та представлення алгоритму роботи модулю для стиснення. В третьому розділі відбувається реалізація системи дослідження та моделювання роботи бібліотек стиснення. Також проводиться тестування та демонстрація робочого процесу. Розроблюється клієнтське та серверне програмне забезпечення для представлення та обробки зібраних даних. В додатку А наводиться код для серверної частини роутеру шляхів.
Description: Шевченко О.В. Система дослідження та моделювання роботи бібліотек стиснення : кваліфікаційна робота на здобуття освітньо ‒ кваліфікаційного ступеня «бакалавр» : спец. 123 «Комп’ютерна інженерія» / О.В. Шевченко ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 78 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2483
Appears in Collections:Факультет ком'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
БР Шевченко Олександр 405 БЕЗ-signed.pdf2.54 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.