груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2484
Title: Вебзастосунок магазину продажу квітів
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , Спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Андреєва, Ю. А.
Keywords: Кафедра інженерії програмного забезпечення
бакалаврська робота
Антіпова К. О.
вебзастосунок
інтернет магазин
база даних
MS SQL
MVC
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Об’єкт кваліфікаційної роботи – процес конструювання Інтернет-магазину букетів квітів. Предмет кваліфікаційної роботи – програмні засоби та методи проектування програмного забезпечення з використанням ASP .NET MVC. Мета кваліфікаційної роботи – вдосконалення інтернет-магазину продажу квітів за рахунок зменшення кількості модальних вікон з рекламою та акціями. У першому розділі представлено аналіз вимог до системи, до якого входить опис предметної області, аналіз аналогічних систем, постановка задачі та сценарії використання системи. У другому розділі здійснено проектування та моделювання системи. У третьому розділі показано основні кроки реалізації застосунку. В останньому розділі розглянуто питання охорони праці, які безпосередньо пов’язані з діяльністю розробника програмного забезпечення. В результаті виконання кваліфікаційної роботи бакалавра було реалізовано вебзастосунок магазину продажу квітів. Також були зроблені висновки щодо вдосконалення інтернет-магазину продажу квітів
Description: Андреєва Ю. А. Вебзастосунок магазину продажу квітів : кваліфікаційна робота на здобуття освітньо ‒ кваліфікаційного ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» /Ю. А. Андреєва ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 81 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2484
Appears in Collections:Факультет ком'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
КРБ.pdf3.31 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.