груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2485
Title: Програмне забезпечення інтернет-магазину товарів для косметологів. Клієнтська частина
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , Спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Антонов, В. О.
Keywords: Кафедра інженерії програмного забезпечення
бакалаврська робота
Горбань Г. В.
інтернет-магазин
адаптив
AJAX запити
скрипт
тестування
MVC
JavaScript
авторизація
інтерфейс
процес
шаблонізатор Thymeleaf
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Мета роботи: є удосконалення салону краси, а саме представлення косметологічних послуг та товарів, шляхом створення вебзастосунку для просування компанії та продажу косметологічних продуктів та послуг з метою покращення прибутку компанії. Об’єкт дослідження: інформаційні процеси управління та функціонування системи інтернет-магазину товарів для косметологів. Предмет дослідження: механізми та практичні аспекти реалізації інтернет-магазину товарів для косметологів. Другий том дипломної роботи складається зі вступу, двох розділів, висновку, переліку посилань . У вступі наводяться вимоги до клієнтського додатку інтерне-магазину та задачі для розробки клієнтської частини, серед яких є:  вибір середовища розгортання та налаштування конфігурацій цього середовища для подальшого проєктування;  дослідження існуючих модулів та бібліотек JavaScript;  проектування та реалізація frontend-архітектури. У першому розділі розглядаються використані технології. У другому розділі детально описано реалізацію програмного забезпечення інтернет-магазину товарів для косметологів. За результатами роботи зроблені висновки.
Description: Антонов В. О. Програмне забезпечення інтернет-магазину товарів для косметологів. Клієнтська частина : кваліфікаційна робота на здобуття освітньо ‒ кваліфікаційного ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» /В.О. Антонов ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 36 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2485
Appears in Collections:Факультет ком'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
том2_Кліентьска частина Антонов.pdf1.72 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.