груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2486
Title: Програмне забезпечення інтернет-магазину товарів для косметологів
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , Спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Діденко, В. Д.
Антонов, В. О.
Keywords: Кафедра інженерії програмного забезпечення
бакалаврська робота
Горбань Г. В.
Miro
web
e-commerce
Spring
інтеренет магазин
MVC
база даних
архітектура
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Актуальність: полягає в створенні кращих умов для просування товарів для косметологів і їх продажу використовуючи вебзастосунок. Мета: удосконалення салону краси, а саме представлення косметологічних послуг та товарів, шляхом створення вебзастосунку для просування компанії та продажу косметологічних продуктів та послуг з метою покращення прибутку компанії. Для досягнення мети треба вирішити наступні задачі: − аналіз існуючих аналогів; − моделювання вебзастосунку; − проєктування вебзастосунку; − розробка вебзастосунку; − тестування системи із визначенням відповідності до поставлених задач. Об’єкт роботи: інформаційні процеси управління та функціонування системи інтернет-магазину товарів для косметологів. Предметом роботи: є механізми та практичні аспекти реалізації інтернет-магазину товарів для косметологів. У вступі визначається актуальність теми, що приймається за мету та невеликий огляд поставленої задачі, предмет роботи та об’єкт роботи. У першому розділі описується аналітична частина, тобто огляд існуючих інтернет магазинів. Визначається основна особливість обраних веб застосунків, завдяки чому було сформовано загальне розуміння предметної області. У другому розділі описується архітектура вебзастосунку сценарії використання системи і моделювання взаємодії між об'єктами. Розробка прототипу та діаграма класів.
Description: Діденко В. Д. Програмне забезпечення інтернет-магазину товарів для косметологів : кваліфікаційна робота на здобуття освітньо ‒ кваліфікаційного ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / В. Д. Діденко, В. О. Антонов ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 43 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2486
Appears in Collections:Факультет ком'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
КРБ_Діденко_i_Antonov_том0.pdf1.46 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.