груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2487
Title: Вебзастосунок магазину автомобільних товарів
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , Спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Безкровний, Д. О.
Keywords: Кафедра інженерії програмного забезпечення
бакалаврська робота
Антіпова К. О.
вебзастосунок
автомагазин
PHP
MySQL
HTML
JavaScript
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційна робота бакалавра присвячена дослідженню аналогів та розробці вебзастосунку магазину автотоварів. Об’єкт кваліфікаційної роботи – процес створення Інтернет-сторінки для магазину. Предмет роботи – засоби реалізації вебзастосунку і його функцій. Мета кваліфікаційної роботи полягає у створенні веб-застосунку для здобуття інформації про магазин будь-яким користувачем, а також підвищення зручності зворотнього зв’ язку. Практичне значення вебзастосунку полягає у можливості його використання існуючому магазину. Кваліфікаційна робота складається з фахового розділу та спеціальної частини з охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях. У вступі визначається актуальність теми, предмет та об’єкт роботи та проводиться короткий огляд поставленої задачі. У першому розділі проводиться аналіз предметної області. Також аналізуються наявні аналоги системи і з’ясовуються етапи розробки веб-застосунків. У другому розділі проводиться аналіз вимог до системи та етапів її створення. Визначається технічне завдання до програмного забезпечення, що проєктується, та наводяться сценарії його використання. У третьому розділі наведений опис процесу розробки вебзастосунку, а саме описано розробку бази даних, створення сторінок,. У висновках проводиться аналіз проведеної роботи та отриманих результатів.
Description: Безкровний Д. О. Вебзастосунок магазину авто товарів : кваліфікаційна робота на здобуття освітньо ‒ кваліфікаційного ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» /Д. О. Безкровний ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 47 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2487
Appears in Collections:Факультет ком'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
крб.pdf2.58 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.