груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2488
Title: Вебзастосунок університетської поліклініки
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , Спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Бечка, Д. Р.
Keywords: Кафедра інженерії програмного забезпечення
бакалаврська робота
Давиденко Є. О.
вебзастосунок
розробка програмного забезпечення
клієнт-серверна архітектура
розробка на Laravel
бази даних
збільшення клієнтськох бази
автоматизація процесів запису на прийом
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Актуальність даного дослідження полягає у необхідності розширення клієнтської бази університетської поліклініки, розробці вебзастосунку з використанням сучасних інструментальних засобів. Це дозволить збільшити потік потенційних клієнтів, та спростити процеси записів на прийом та проведення консультацій з лікарями. Мета – забезпечення рішення для створення та подальшого управління системою університетської поліклініки, за рахунок розробки програмного забезпечення з вебінтерфейсом. Об’єкт роботи – процес моделювання системи для вебзастосунку університетської поліклініки. Предмет роботи – програмні засоби та методи створення системи за допомогою сучасних інструментів проєктування та розробки програмного забезпечення. Кваліфікаційна робота бакалавра складається з вступу, трьох розділів, висновків та додатків. У вступі визначається актуальність теми, що приймається за мету та невеликий огляд поставленої задачі, предмет дослідження та об’єкт дослідження. У першому розділі кваліфікаційної роботи проведено аналіз подібних систем, виявлення основних переваг та недоліків даних систем. На основі проведеного аналізу проведено порівняння даних систем, для виділення основних вимог до системи що розробляється. У другому розділі кваліфікаційної роботи описуються проєктні рішення для розроблюваної системи, відповідно до специфікації вимог до програмного забезпечення виявленої у попередньому розділі. Проєктні рішення представлені у вигляді вербального опису функцій системи, який представлений у вигляді сценаріїв використання та графічних моделей, серед яких: діаграми прецедентів, послідовності, концепцій та діяльності. У третьому розділі кваліфікаційної роботи наведено послідовність проектування системи на основі отриманих у попередньому розділі вимог. Зокрема, детально описано клієнт-серверу архітектуру системи, структуру та бази даних, проектування UML-діаграм та вибір технологій реалізації програмного забезпечення. У четвертому розділі кваліфікаційної роботи описані вибрані для розробки системи технології та програмні засоби. Також даний розділ містить опис процесу разробки вебзастосунку. Спеціальна частина кваліфікаційної роботи містить у собі умови праці, техніку безпеки під рас роботи з персональним комп’ютером, переферійними пристроями та електроприладами.
Description: Бечка Д. Р. Вебзастосунок університетської поліклініки : кваліфікаційна робота на здобуття освітньо ‒ кваліфікаційного ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / Д. Р. Бечка ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 93 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2488
Appears in Collections:Факультет ком'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
408_Бечка_Диплом_КБР.pdf2.35 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.