груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2490
Title: 3D-гра у жанрі аркади з інтерактивним контентом на базі UNITY
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , Спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Вальковський, В. С.
Keywords: Кафедра інженерії програмного забезпечення
бакалаврська робота
Воробйова А. І.
Unity
аркада
гонки
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Мета: є поширення популярності розробки ігрових застосунків у жанрі «аркада» на базі Unity Пояснювальна записка бакалаврської дипломної роботи складається з вступу, трьох розділів, висновків та додатків. У вступі визначається актуальність теми, що приймається за мету та невеликий огляд поставленої задачі, предмет дослідження та об’єкт дослідження. У першому розділі описується аналітична частина, тобто огляд існуючих аналогів. Визначається основна особливість ігор, завдяки чому було сформовано загальне розуміння предметної області. У другому розділі описується процес розробки та вибір мови програмування, середовище розробки, ігровий двигун. Розробка UML-діаграм та опис інтерфейсів. У третьому розділі демонструється проведена робота з кодування та тестування, крім того описується розробка ігрового меню та налаштувань для зручного використання. У висновках проводиться аналіз роботи та отриманих результатів
Description: Вальковський В. С. 3D-гра у жанрі аркади з інтерактивним контентом на базі UNITY : кваліфікаційна робота на здобуття освітньо ‒ кваліфікаційного ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / В. С. Вальковський; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 90 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2490
Appears in Collections:Факультет ком'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ВальковськийКРБбезИ.pdf2.51 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.